Din Trädgårdsmästare Erika

sköter och förnyar         Tel. 070-283 16 77

Trädgårdsskötsel

Det tar aldrig slut! En trädgård blir aldrig färdig och det är väl också det som är charmen. 

Människan har ett ständigt arbet​e för att ordna naturen efter sitt tycke. Ibland kan dock tiden, kraften eller lusten att sköta sin trädgård tryta. Låt då Erika, Din Trädgårdsmästare rycka ut i stället. Din trädgård ska vara en plats att njuta. 

Rådgivning

Man kan vara både trädgårdsintresserad och kunnig, men ändå känna ett behov av att bolla idéer med Erika, som kan titta på din trädgård med objektiva ögon. Unna dig en timmes inspirerande konsultation på plats i din egen trädgård.


Trädvård

Din Trädgårdsmästare Erika utför beskärning av fruktträd. Bästa tiden att göra större ingrepp är under JAS-perioden, dvs juli, augusti och september. Då läker såren bäst. JAS är även bästa tiden för beskärning av körsbär och plommon. Mindre grova beskärningsarbeten för äpple och päron kan ske året om.

Trädgårdsdesign och plantering

Vill du ha hjälp med idéer för att förnya din trädgård eller någon del av den.

Din Trädgårdsmästare Erika hjälper dig att planera, skissa och rita så som du vill ha det. Det kan vara en Medelhavs-inspirerad uteplats, nya gångar och rabatter eller andra planteringar för att göra din trädgård mer trivsam. Erika hjälper även till med plantering om så önskas.


Garden Styling

En "Garden Styling" är trädgårdens motsvarighet till "Home Styling". Din Trädgårdsmästare hjälper Dig att kunna visa trädgården från sin bästa sida samt ge besökarna ett gott första intryck. Det kan handla om att rensa bort fula och störande saker och växter, samt tydliggöra trädgårdens olika rum, former och funktioner. Harmoni och ordning ger trivsel. En välkomnande entré gör det härligt att komma hem!